Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

DOŽIVETJE GIBANICE

Obiščite Hišo gibanice in se podajte na kulinarično doživetje. Okusite gastronomski posebnosti Pomurja in se preizkusite v
pripravi Prekmurske gibanice.

Na voljo so vam naslednji programi doživetja gibanice:
  • OKUSI GIBANICO
  • KULINARIČNA DELAVNICA
  • TEAMBUILDING
 

Hiša gibanice je v celoti posvečena Prekmurski in Prleški gibanici, imenitnima sladicama, brez katerih si ne moremo predstavljati zaključka odličnega nedeljskega kosila v Pomurju.

Doživite njuno zgodbo!

Nastala je v želji, da za vas spečemo najboljši gibanici na svetu. Ob tem boste spoznali tudi našo zgodbo, ki nastaja in se razvija s spoštovanjem do tradicije in do ročnega dela. Pri svojem kulinaričnem ustvarjanju uporabljamo najbolj kakovostne sestavine, ves projekt pa je postavljen po principih socialnega podjetništva. Odgovorno se obnašamo do naših zaposlenih invalidov, lokalnih dobaviteljev in lokalne skupnosti, ki nas podpira in omogoča naš razvoj.

Obe gibanici sta vam poleg izdelkov HUDO DOBRO na voljo tudi v naši kulinarični trgovinici.

ODPIRALNI ČAS HIŠE GIBANICE in TRGOVINICE:

torek - četrtek: med 9. in 16. uro
petek, sobota:
med 9. in 17. uro

 

Izberite doživetje gibanice po vaši meri:

OKUSI GIBANICO

Okusi gibanico je kulinarično doživetje, posvečeno edinstvenima pomurskima sladicama. Pomurje, ki združuje oba bregova reke Mure - Prekmurje in Prlekijo, se ponaša z zaščiteno Prekmursko gibanico in tradicionalno Prleško gibanico. Sladici sta še vedno živi del slovenske kulinarične ponudbe in sta obvezna pokušina za vse sladokusne obiskovalce tega dela Slovenije.

Toda, ali poznate razlike med eno in drugo? Veste, kako se pripravljata in katere sestavine vsebujeta? In, nenazadnje, katera bolj ustreza vašemu okusu? Vse to in še več vam bo razkrilo doživetje, ki smo ga pripravili za vas.

Med doživetjem boste:
- prisluhnili zgodbi domače moke, maka, orehov, skute in jabolk,
- okušali ročno izdelane dobrote HUDO DOBRO,
- sledili predstavitvi priprave gibanic in
- degustirali prleško in prekmursko gibanico.

Omogočamo tudi nakup gibanic in ostalih dobrot v naši trgovinici.

Trajanje programa: do 1 h.
Cena programa:
- za skupine (15 oseb in več): 8 € na osebo
- za posameznike: odrasli: 11 €
                               otroci: do 3 let - brezplačno,
                                           4 do 10 let - 10 % popust
Izvajanje programa:
- za posameznike: od torka do sobote, ob 9.00, 11.00, 13.00 in 15.00.
Potrebna je rezervacija termina!
- za skupine (15 oseb ali več): od ponedeljka do sobote.
Potrebna je predhodna najava.

Informacije in rezervacija:
040 866 430, info@hisa-gibanice.si

KULINARIČNA DELAVNICA:

Odkrijte skrivnosti peke tradicionalne Prekmurske gibanice

Želite Prekmursko gibanico ne le okušati pač pa bi se jo radi naučili tudi pripraviti?

Potem izberite to kulinarično doživetje!

V prijetnem okolju Hiše gibanice se boste prepustili zgodbi, ki jo pripovedujejo domača moka, dišeči mak, orehi, sveža skuta in travniška jabolka – najboljše lokalne sestavine iz katerih boste nato v domačnosti naše kuhinje in ob pomoči naših pekovskih mojstric pripravili Prekmursko gibanico. Čas bomo popestrili z zgodbami pomurske kuhinje, delili z vami kuharske nasvete in tudi ... pssst ... skrivnosti, ki jih vedo le naše mojstrice. Za dobro družbo poskrbite sami, vse ostalo pa prepustite nam ... tudi pomivanje posode!

Od nas boste odšli nasmejani in z novim kulinaričnim znanjem.

Med doživetjem boste:
- postreženi s pozdravnim prigrizkom in hišnim napitkom,
- prisluhnili zgodbi moke, maka, orehov, skute in travniških jabolk,
- okušali dobrote HUDO DOBRO,
- pripravili prekmursko gibanico - s pomočjo ali samostojno,
- izvedeli skrivnosti peke Prekmurske gibanice ter
- pokušali Prekmursko gibanico.

 

Trajanje programa: 2 h.

Cena programa: 27 € na osebo

Izvajanje programa:
- za skupine (do 15 udeležencev):
od ponedeljka do sobote, po predhodni najavi.

Informacije in najava:
040 866 430, info@hisa-gibanice.si

TEAMBUILDING:

Speci tradicionalno Prekmursko gibanico

Želite izboljšati komunikacijo med sodelavci, zgraditi zaupanje ali se preprosto zabavati in družiti zunaj prostorov vašega podjetja?Potem je to kulinarično doživetje kot nalašč za vas!

Za začetek se boste prepustili zgodbi domače moke, maka, orehov, skute in travniških jabolk – najboljših lokalnih sestavin iz katerih boste nato v domačnosti naše kuhinje in sproščenem vzdušju z lastnimi rokami pripravili Prekmursko gibanico. Med pripravo se bo hitro pokazalo, kdo je vodja, kdo ima najbolj spretne prste, kdo čut za hidracijo in kdo skriva v sebi arhiv najboljših šal ... Čas bomo popestrili tudi z zgodbami pomurske kuhinje, delili z vami kuharske nasvete ter se neskončno zabavali. Za dobro družbo poskrbite sami, vse ostalo pa prepustite nam ... tudi pomivanje posode!

Od nas boste odšli s svojo prekmursko gibanico in nepozabno kulinarično izkušnjo.

Med doživetjem boste:
- postreženi s pozdravnim prigrizkom in hišnim napitkom,
- prisluhnili zgodbi moke, maka, orehov, skute in travniških jabolk,
- okušali dobrote HUDO DOBRO,
- pomagali pri pripravi prleške gibanico,
- samostojno pripravili prekmursko gibanico - od tehtanja do peke,
- okušali prleško in prekmursko gibanico,
- odnesli prekmursko gibanico v pekaču domov oz. v podjetje ter
- se zabavali in veliko smejali.
 
Trajanje programa: 4 h.
Izvajanje programa:
- za skupine (do 15 udeležencev):
od ponedeljka do sobote, po predhodni najavi.
 
Informacije in najava:
040 866 430, info@hisa-gibanice.si
HUDO-DOBRO 2024. Vse pravice pridržane.
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close